Du kan slette din konto, hvis du ingen aktive produkter har, ellers kan du slette din konto 18 måneder efter dit sidste krav. For at slette din konto:

  1. Klik på Keyhole ikonet øverst i venstre hjørne.
  2. Vælg Profil og derefter Slet konto.
  3. Følg anvisningerne for at bekræfte sletningen. Bemærk, at dette er en permanent handling.