Możesz usunąć konto, jeśli nie masz aktywnych produktów. W przeciwnym razie możesz je usunąć 18 miesięcy po ostatnim roszczeniu. Aby usunąć konto:

1. Stuknij ikonę Keyhole w lewym górnym rogu.

2. Wybierz Profile (Profil), a następnie Delete Account (Usuń konto).

3. Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby potwierdzić usunięcie. Pamiętaj, że tej operacji nie można cofnąć.