Du kan slette kontoen din hvis du ikke har aktive produkter, ellers kan du slette kontoen 18 måneder etter din siste krav. For å slette kontoen din:

1. Klikk på Keyhole-ikonet øverst i venstre hjørne.

2. Velg Profil og deretter Slett konto.

3. Følg instruksjonene for å bekrefte slettingen. Vær oppmerksom på at dette er en permanent handling.