Tak. Najprościej utworzyć nowe zaproszenie dla tego samego najmu i wybrać Keyhole Guarantee jako zabezpieczenie.
Gdy nowa gwarancja zostanie zatwierdzona i aktywowana, dotychczasowe konto Keyhole Secure można zamknąć.
Jeśli nie wiesz, jak to zrobić, możesz skontaktować się z działem obsługi klienta.